Joan Baldoví Interpel·la al Govern pels problemes d’inundacions i seguretat que causen les obres inacabades a la Font de la Figuera.

Continua la defensa de l’interés valencià i fontí a Madrid.

El dijous 15 de febrer Joan Baldoví va registrar dues preguntes al Congrés dels Diputats adreçada al ministeri de Foment reclamant les millores necessàries per garantir la seguretat de les persones que viuen i circulen per la Font de la Figuera. Aquesta iniciativa es suma a les que s’han pres des del govern municipal encapçalat pel nostre company Vicent Muñoz i que pretenen que d’una per totes es resolguen els problemes causats per les obres del Ministeri de Foment a la Font de la Figuera.

La pregunta de Joan Baldoví es recorda que històricament el pas de la N-344 per la Font de la Figuera ha estat un punt negre amb elevada sinistralitat i altres incidències de trànsit. Una situació que  s’ha vist agreujada per les demores en les obres de derivació del trànsit a l’A-33 que avancen a un ritme massa lent  i sols finalitzades al tram de la circumval·lació. Unes obres que junt a les que ADIF està executant al terme municipal estan causant danys i perill a la ciutadania de la Font de la Figuera ja que la mala canalització de les aigües que s’ha fet ha desviat cap al poble els cabals de barrancs  que han causat danys que passen de llarg el milió d’euros i posat en risc la seguretat de la localitat. Uns danys i perills que han acabat per fartar el poble de la Font de la Figuera que no ha rebut més que bones paraules sense cap solució ni compromís efectiu. Una prova més de l’oblit i abandó que patim els valencians per part del govern de Madrid i que serà respost des de l’ajuntament de la Font de la Figuera amb l’inici d’accions judicials contra el Ministeri si no dona prompte una solució al mal que està causant.

Com indica Baldoví a la seua pregunta, creu el govern que és millor anar als tribunals que resoldre els problemes? Per què el Ministeri de Foment no atén les demandes de l’Ajuntament de la Font de la Figuera? Serà que volem que els valencians paguem per haver-nos desfet d’alguns corruptes que eren amics seus? Ja està bé de polítics que van a Madrid a oblidar els legítims interessos del poble valencià. Sort que tenim a gent com Vicent Muñoz i Joan Baldoví que lluitaran tot el que siga necessari i mamprendran totes les accions possibles per aconseguir resoldre els problemes que altres han causat.

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *