No tots som iguals, davant les acusacions transparència.

#BLOC Comunicat del Bloc Nacionalista Valencià, 28 de Març.

Rebem amb sorpresa i preocupació les informacions aparegudes en premsa. El BLOC s’ha distingit per una actuació honesta i per lluitar contra la corrupció des de tots els àmbits on ha estat present: ajuntaments, Corts, Diputacions, etc. Nosaltres tenim tolerància zero amb la corrupció, abans, ara i sempre.
No tenim cap notificació oficial respecte a res. No ens consta cap actuació incorrecta respecte a les coses publicades. En tot cas, durant les properes hores recopilarem tota la informació sobre els fets descrits per tal d’esclarir i poder descartar qualsevol actuació incorrecta. L’actual direcció del BLOC confia en la bona actuació de les direccions anteriors.
Confiem que es demostre que les informacions són falses. En el cas que es detecte alguna actuació incorrecta s’activaran els mecanismes interns recollits als estatuts del partit i al Codi Ètic per determinar les responsabilitats polítiques i s’actuarà en conseqüència seguint el principi de tolerància zero.
El BLOC té com a principi indefugible l’honestedat i actuació rigorosa de la nostra militància i els nostres càrrecs públics en l’exercici de les seues funcions. La corrupció política ha estat una de les principals xacres que hem patit els valencians i valencianes i no permetrem que res ni ningú embrute el bon nom de la nostra organització i els milers de militants que es deixen la pell dia a dia pel nostre país i la seua gent. No tots som iguals.

La Permanent del BLOC

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *