Constituït el nou col·lectiu de la Llosa de Ranes.

Constituït el nou col·lectiu de la Llosa de Ranes.

Javier Pascual serà el nou secretari local.

La Llosa de Ranes

14 de gener de 2018.

Aquest diumenge al centre cívic de la Llosa de Ranes s’ha constituït el nou col·lectiu de Compromís per la Llosa de Ranes. L’acte ha estat presentat pel síndic a les Corts Fran Ferri que entre altres va destacar que calia escoltar la gent i les seues demandes per tal de poder portar-les a les institucions.

Constituït el col·lectiu es va passar a l’elecció del secretari local, a la que va ser triat per unanimitat Javier Pascual. Aquest junt a altres companys del col·lectiu van encetar en aquest moment un diàleg amb el públic assistent mostrant la seua voluntat de continuar la línia de participació que han seguit des de l’inici de la constitució del col·lectiu. Al debat es van abordar temes com la voluntat d’ampliar la base del col·lectiu, la confecció de les llistes municipals, quines eines es podrien fer servir per augmentar el grau de participació ciutadana o la possibilitat de rebre suport de companys d’altres col·lectius.

L’acte va concloure amb la decisió de convocar en breu un acte de presentació a  la ciutadania del col·lectiu i les seues propostes.

 

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *